Medewerkers

Lodewijk Boersma 

 

 

 

 

 


Lodewijk Boersma, tandprotheticus en eigenaar van de praktijk
.

Is al sinds 1967 werkzaam in de tandtechniek. Heeft eerst 17 jaar in diverse tandtechnische laboratoria in Leeuwarden, Apeldoorn, Ede en Utrecht gewerkt. Gespecialiseerd in goud- en porseleinwerk. Heeft in 1980 diploma tandtechnicus behaald aan het IVT in Utrecht. Diverse cursussen in binnen- en buitenland. De belangstelling voor prothesewerk groeide, waardoor de opleiding tot tandprotheticus werd gevolgd, welke met goed gevolg in 1984 te Amersfoort werd afgesloten. Zelfstandige praktijk gestart in juni 1984 aan de Zuidergrachtswal te Leeuwarden en nu al weer sinds 1996 gevestigd op het huidige adres. Ook op dit vakgebied vele cursussen en seminars gevolgd. Bij de internationale prothese-opstelwedstrijd “KunstZahnwerk” te Keulen 3e plaats, van de Nederlandse inzenders 1e plaats.

 

Jannie Wierstra-Mulder

 

 

 

 

 

 


Jannie Wierstra-Mulder,

Trouwe steun en toeverlaat sinds 1995. Is meestal de eerste waarmee u in contact komt als u belt of als u onze praktijk bezoekt. Regelt in grote lijnen het verloop van de tandtechnische werkzaamheden, maakt afspraken en houdt de agenda bij. Doet met veel plezier en toewijding de meest voorkomende tandtechnische klussen, zoals lepels en beetplaten, afwerken en polijsten.

 Carla van Erp-Sonnega


Sinds 2015 werkzaam in onze praktijk. Heeft jarenlange ervaring in de tandtechniek Ook haar zult u regelmatig aan de telefoon krijgen. Zorgt er samen met Jannie voor  dat uw prothese de zorg en aandacht krijgt die deze verdient.